Rütbe: Admin
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: kolera-Aşuk İle Maşuk Paz Ara. 28, 2008 11:52 am |
|
|
Okyanusların girdabında kaldım Hortumların markajlarında kaldım Dedikoduların cereyanında çarpıldım Yunus oldum dibe daldım Hayat altta kalanın canı çıksın oyunu Ben Altta Kaldım Dersimi Aldım Yüz Üstü kaldım Hastalık Salgın Neşteri yaygın Yine Yalnız başınayım Yine işin Başından Aşkınım Beni SEvdiğin kadar Sana aşığım Bana Kızdığın kadar sana kızgınım Bağışlayın ben bir Kaçkınım Saatler yine erkene geldi Ben yine Geç kaldım Yeni Bir uyarı daha aldım Konuşurken yine ayarı kaçırdım İnzivama daldım Öğrendim güzellik herşeymiş Çok Sevende Kalırmış Elbet Takva Hayat Kıymetsiz Bilmiş Edepsiz Öğrendim güzellik herşeymiş Sakatlanma koca terkedermiş Hüzünlenme Zulüm var Onun Adı çünkü ya Kah Haru Yürü Beklermiş
NAKARAT Senin Benden Başka Bir çok Sevgilin Var ama Benim Tek SEvgilim Sensin Deniz Bile Kabul Etmez Beni Atar Karaya Bir Hİçim İçimi Bİlensin Sahibinim Bize De RAsgelsin Diye Bana Sana Kavuşurdum Maşuk Ruhum Beden Odasında Hapis Her Gün Ağlar Yine Demir Perde Bedbahtım Gözyaşları Mum gibi Meyzubum Yırtma Son Satırları Bu Mektubumun Güvercinin Bileğinde Onca Yol Kattetti İki Gün İki Gece Harbetti Ben Şevkatli Bir Aşığım Ben de Şevkata Açığım Kafa Bedenden Uçacak Geçmişe Takılır Saçım Hergün Tövbekar Hergün Günahkarım Kafir Dert Kendimden Kafir Mehtem Rahmetten Korkuyorum kendimden Nefis Bana Hakimken Mutluyum Sen Bana Sahipken KOLERA İyice Düşünür Ben Büyürüm Düşlerim Küçülür CAnım Maşuk Aşığa Aşık Maşuğa Aşık
NAKARAT Senin Benden Başka Bir çok Sevgilin Var ama Benim Tek SEvgilim Sensin Deniz Bile Kabul Etmez Beni Atar Karaya Bir Hİçim İçimi Bİlensin Sahibinim Bize De RAsgelsin Diye Bana Sana Kavuşurdum Maşuk Ruhum Beden Odasında Hapis Her Gün Ağlar Yine Demir Perde Bedbahtım
|
|